Алекс Петифър не издържа да го следят

Алекс Петифър прави всичко възможно личният му живот да не се показва по медии и папарашки снимки. Британският хубавец обича да е анонимен и много мрази хората да го правят център на внимание. Той е от тези момчета, които обичат да наблюдават от ъгъл

2011-02-07 00:09:06
Алекс Петифър не издържа да го следят
Алекс Петифър прави всичко възможно личният му живот да не се показва по медии и папарашки снимки. Британският хубавец обича да е анонимен и много мрази хората да го правят център на внимание. Той е от тези момчета, които обичат да наблюдават от ъгъла на стаята какво вършат другите, а не всички да го заобикалят и да го правят главната тема на разговор.

След като се прочу той трудно успява да избяга от това и често му се налага да отказва да излиза и да се вижда с хора на оживени места, защото много папараци и други досати го наобикалят и му правят снимки и прочее.

Алекс споделил, че е просто обикновено момче и иска да не му обръщат толкова време. Прпоблем за него е, че и трябва да се съобразява с различни етикети. Алекс не може просто да иде в долнопробно кафене, защото папараците и жълтите вестници веднага почват да коментират дали се среща с някой подозрителен или със тайно гадже, или е беден и едва намира пари за едно безалкохолно.

На него му е дошло до гуша от това и се опитва да държи личния си живот максимално далеч от околните и дори приятелите му казват за медиите, че ако бъдат попитани за Алекс нещо, ще "наранят много неприятно работните ръце на питащия". Близките му също защитават правото му на личен живот и се опитват да не допускат разни истории да се пускат по негов адрес из медиите. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия